ALGEMENE VOORWAARDEN B-Raw

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die u afsluit met B-Raw.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de onderstaande leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Onze gegevens:

B-Raw
Heidenskipsterdijk 38 a
8724 HX It Heidenskip

Telefoon: 06-38111216

E-mailadres info@b-raw.nl

Bankrekeningnummer NL42 INGB 0008 3627 98


KvK-nummer 61755311

BTW-nummer NL001156315B77 


Productbeschrijvingen:

B-Raw is niet aansprakelijk voor eventuele afwijkingen van afbeelding of tekst.

 

Prijzen:

De door ons genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende bestellingen.


B-Raw is niet gebonden aan haar aanbod, indien er sprake is van druk- type- of programmeerfouten op de website of in de mailings. Als dit het geval is zal de prijs door ons worden aangepast.


Bestellingen:

Het minimum bestelbedrag is € 10,00 (exclusief verzendkosten).

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u een factuur per e-mail. In deze factuur staat het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn automatisch pakketpost. Als wij uw bestelling als brievenbuspost kunnen versturen dan ontvangt u een gecorrigeerde factuur. Heeft u betaald met ideal dan storten wij het teveel betaalde bedrag  terug op uw rekening.

Wij hebben geen grote voorraden. Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Het kan dan ook voorkomen dat iemand anders net iets eerder hetzelfde artikel besteld heeft. Als dit het geval is, dan ontvangt u hiervan bericht.

Wilt u het uitverkochte artikel toch graag bestellen, dan kunt u ons mailen. Wij laten u dan weten of nabestellen nog mogelijk is en, zo ja, wat de levertijd ongeveer zal zijn.

De bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft gedaan, nog geannuleerd worden. U dient daartoe een e-mail te sturen naar info@b-raw.nl.

Betalingen:

Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.

Betalingen dienen plaats te vinden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de definitieve factuur onder vermelding van het factuurnummer.

 

U kunt op de volgende manieren betalen:

- IDEAL  

- u schrijft het totaalbedrag onder vermelding van het factuurnummer over t.n.v. B-Raw, NL42 INGB 0008 3627 98.

internationale overschrijving:
IBAN-nummer NL42 INGB 0008 3627 98
BIC-code INGBNL2A


Levertijd:

Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling aan te bieden aan post.nl.

Als verzending binnen deze termijn niet mogelijk is, dan laten wij u zo snel mogelijk via de e-mail weten wat de geschatte levertijd zal worden.

Als u het niet eens bent met de gewijzigde leveringstermijn is het mogelijk de bestelling te annuleren.


Verzending:

De artikelen worden voor verzending altijd door ons gecontroleerd en zorgvuldig en stevig verpakt.

Mocht het artikel desondanks bij aankomst beschadigd zijn, dit binnen 24 uur via de mail melden.


Zelf afhalen:

Het is ook mogelijk de door u bestelde artikelen af te halen in It Heidenskip. U dient dit vooraf te kennen te geven.

Artikelen, vermeld op de website onder de rubriek “Af te halen” kunnen gezien het gewicht en/of de afmeting uitsluitend door uzelf afgehaald worden.


Annuleringsrecht:

U hebt het recht om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel de koop zonder verdere toelichting te annuleren.

Het artikel dient in dit geval door u te worden teruggestuurd met het retourfoumulier, in de oorspronkelijke en opnieuw verkoopbare staat in de originele verpakking. De retourzending dient u vooraf via de mail kenbaar te maken. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening en worden dan ook niet vergoed. Wanneer het artikel is terugontvangen, worden de aankoopkosten binnen 5 werkdagen naar u overgemaakt. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd worden ook de betaalde verzendkosten van deze bestelling teruggestort. Indien een gedeelte wordt geretourneerd wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.


Privacy:

B-Raw gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens en gebruikt deze uitsluitend voor het uitvoeren van de bestelling.


Copyright:

Alle rechten voorbehouden. Het is verboden teksten en foto’s/afbeeldingen van de website www.b-raw.nl te kopieren, op te slaan en/of te verspreiden voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden.

© 2018 - 2024 B-raw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel